Forside Ydelser Forsømte regnskaber

Forsømte regnskaber - besøg os i Helsingør

Har din virksomhed først fået en rykker fra Told- og Selskabsstyrelsen om manglende indlevering af årsregnskab, så hjælper vi med at genoprette overblikket og færdiggøre regnskabet til jeres revisor. Info:Regnskab hjælper din virksomhed med fremskaffelse af bortkomne bilag og regnskabsdokumenter og bidrager til evt. finansieringsmøder med din bank.


Har du et lille enkeltmandsfirma hjælper vi med udfyldelse af din selvangivelse, så du sparer de store revisoromkostninger.


Vi tilbyder regnskabshjælp til virksomheder med rod i regnskabet og er din rette regnskabspartner inden for nedenstående punkter.

 

• Fremskaffelse af bortkomne bilag

• Dialog med Skat, bank i hele Danmark

• Udarbejdelse af regnskab

• Hjælpe dig, således at du fremover ikke havner i samme situation

• Indsendelse af årsregnskab til revisor eller Erhvervs- og Selskabsstyrelsen

• Korrekt udfyldelse af din selvangivelse

• Udskudt skat

 

Kontakt os her og undgå tvangsopløsning på grund af forsømte regnskaber. Told og Skat ser ofte på tvangsopløste virksomheders dokumentationer og mangler der bilag eller afregninger, kan det for dig som enkeltperson blive meget dyrt.


Uanset om din virksomhed er et ApS, I/S eller et enkeltmandsfirma skal dit regnskab være retvisende. Det skal være let at se hvordan overskuddet er beregnet, og du skal kunne dokumentere med bilag, hvis du bliver bedt om det.


Som du kan læse under menupunktet ydelser – regnskabschef på timebasis, tilbyder vi firmaer i Storkøbenhavn og Nordsjælland regnskabshjælp på alle niveauer. Forsømte regnskaber kan få uheldige konsekvenser for din fortsatte drift, så kontakt os her pr. mail i Helsingør inden det er for sent